photo awek dah tak tahan memek sedap puki photo awek tudung hisap gambar bogel nurse awek sangap batang janda sangap awek tudung hisap batang awek tudung tunjuk tetek video awek hisap awek kantoi awek tak pakai seluar dalam awek tak pakai coli pelajar sekolah menengah main dalam tandas video pelajar main remaja berduaan nak batang farah sangap story lucah video lucah terbaru awek boleh pakai bohsia kl bohsia johor bohsia amoy boleh ajak main awek cun boleh main bodoh punya budak

Pages

Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali

Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali is free HD Wallpaper. This wallpaper was upload at 20.46.00 by Elly Asia.

Fakta Yang Harus  Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali -  Pasangan pengantin yang baharu sahaja menikah pasti akan sedikit segan silu dalam melakukannya,boleh jadi kerana kurang pengetahuan tentang sex maupun kerana takut salah dalam melakukan. Untuk pengetahuan semua, saat bercinta pertama kali, bukan hanya perlu kesediaan fizikal tetapi juga mental. Meski dilakukan dalam keadaan sedar, namun ada banyak mitos atau kepercayaan yang dimiliki sejumlah orang dalam melakukan hubungan intim untuk pertama kalinya.
Fakta Yang Harus  Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali

Seperti misalkan sahaja,tanda-tanda istri masih perawan itu ditandai dengan faraj berdarah saat pertama kali memasukkan zakar kedalam faraj sang istri. Menurut pakar Psikologi seksual Zoya Amirin, bila perempuan merasa sakit ketika malam pertama, itu tandanya dia tidak boleh menikmati hubungan seksual. Lalu apa sahaja yang boleh dilakukan ketika bercinta pertama kali? simak 11 fakta berikut, seperti dikutip dari Idiva via health.liputan6.com :
  • Buat pasangan selesa - Bercakap dengan pasangan anda jika anda ingin berhubungan seksuals dan berikan keselesaan padanya.
  • Tidak selalu berdarah - Jangan bimbang atau takut sekiranya tidak ada pendarahan saat malam pertama. Hal tersebut bukan berarti istri anda tidak dara lagi kerana selaput dara boleh rosak kerana aktiviti tertentu.
  • Sedikit berdarah itu wajar - Jika istri anda mengalami pendarahan, jangan bimbang. Ini hanya masalah waktu.
  • Jangan stress - Semakin merasa sakit, istri akan stres dan mengakibatkan trauma. Santailah dalam melakukannya dan nikmati setiap masa anda bersama pasangan.
  • berfikiran terbuka - Seks umumnya bertambah baik selepas anda merasa lebih baik.
  • Foreplay adalah kunci - Mencium, menyentuh atau bahkan melakukan oral seks diperlukan untuk memberikan pengalaman terbaik semasa bercinta.
  • Anda harus terangsang sebelum meneruskan - Dan foreplay membantu anda bersiap-siap untuk bertindak. Menjadi terangsang akan meyakinkan anda cukup digris sehingga penetrasi akan menjadi lebih baik.
  •  Anda mungkin tidak mengalami organsme - Jangan memikirkan organsme ketika bercinta. Yang penting adalah keselesaan semasa bercinta.
  • Lakukan hanya apabila anda siap - Jangan bercinta sehingga anda benar-benar bersedia untuk melakukannya.

Penasaran Dengan Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali download Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali Download disini Thank you for visiting, we hope you can find what you need here. If you wanna have it as yours, please right click the images of Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali and then save to your desktop or notebook. We have the best gallery of the latest Fakta Yang Harus Diketahui Saat Berhubungan Seks Buat Pertama Kali to add to your PC, Laptop, Mac, Iphone, Ipad or your Android device. If you have any comments, concerns or issues please contact us!.
Facebook Twitter Google+

Back To Top